Lumea magica a rochiilor Mori Lee

Bine ați venit in lumea magica a mireselor din povesti, o lume posibila cu aportul salonului Avangarde Brides, care nu a precupețit niciun efort in a le surprinde plăcut pe miresele noului sezon.  Ce am făcut noi?  Simplu .. am reinventat rochiile de mireasa, ca in fiecare an de 60 de ani încoace, prin lansarea noii colecții de lux pentru toate visele mireselor: Mori Lee Bridal by Madeline Gardner. Aceasta noua gama de rochii combina stiluri clasice cu stiluri avangardiste din punct de vedere al croiului dar si al materialelor, evident de o calitate superioara.

2824-0068cr

2805-0050cr

Începem călătoria? De acord, si cum orice călătorie magica presupune o prințesa vom da Cezarului ce e al Cezarului: rochiile de mireasa prințesa sunt capul de afiș al colecției Mori Lee Bridal by Madeline Gardner. Acest stil a fost de-a lungul timpului abordat de diverși creatori mai mici sau mai mari cu mare succes, însă anul acesta rochiile prințesa Mori Lee, prin accesorizarea cu diverse elemente exact cat este nevoie ca sa nu para încărcate, au uimit pur si simplu miresele  din toata lumea. Aerul nobil realizat cu broderie fina simpla, câteva cristale si materialul de o calitate ireproșabila a făcut ca multe mirese sa considere rochiile Mori Lee drept alegerea perfecta pentru o nunta de poveste.

Învârtim un pic din bagheta magica sa lăsăm prințesele in urma, dar nu o sa va para rău, si ca prin minune apar rochiile de mireasa A-line .. DA, sunt fantastice si nu rareori sunt mai impunătoare chiar si decât rochiile stil prințesa,  prin eleganta desăvârșita si oarecum sobrietatea lor. Creatoarea Madeline Gardner a realizat anul acesta câteva modele  de rochii de mireasa A-line cu bretele si spatele acoperit dar pentru a nu lasă niciun gust fără oferta a adăugat la unele modele o dantela simpla, iar alte câteva rochii s-au prezentat fără bretele si cu puține cristale.

2811-0031cr

2813-0036m

2821-0034cr

Calatorului ii sade bine cu drumul, hai sa nu stăm pe loc si sa mergem in castelul de cleștar al sirenelor. Sigur, s-a dovedit, exista sirene! Unde? Răspunsul este evident: In salonul Avangarde Brides! Aici vom găsi pentru miresele curajoase rochii de mireasa  sirena din colecția Mori Lee. Toate aceste rochii de mireasa stil sirena au elemente specifice gen spate gol in forma de romb sau inimioara, aceste detalii  artistice încadrând-se perfect cu cele mai îndrăznețe gusturi. Liniile fine si feminine ale miresei ce alege sa o poarte o rochie de mireasa sirena sunt ușor îmbogățite de cristalele delicate ce adaugă un “look” modern si „glamourous” rochiei de mireasa sirena.

2804-0204cr

2807-0043cr

2823

Zburam din castel si aterizam pe insulele stâncoase ale Greciei unde muzele antice sunt gata sa ajute miresele in alegerea rochiei potrivite. Si ce alegere mai potrivita sa vina de acolo de cat rochii de mireasa in stil grecesc, zeițele Olimpului știind exact ce rochii sa poarte ca sa fie adulate de muritorii de rând. Mori Lee by Madeline Gardner a lăsat loc pentru multe interpretări aici si a oferit un loc la  masa divina pentru rochiile  de mireasa stil grecesc sau stil empire. Te gândești ca ai ales locația nuntii tale undeva in natura, plaja sau gradina  si atunci aceste stiluri s-ar potrivi perfect cu locația. Materialele ușoare, curgătoare permit rochiei sa stea chiar si mulata pe corp si cu oarece libertate sub sâni, iar spatele iluzoriu sau cu ușoare cute te vor face sa te simți libera de orice constrângeri.

6812-0035

6816-0045

Drumul nostru magic se apropie de sfârșit, dar nu înainte de a mai aminti ca tendințele de lejeritate ale rochiilor de mireasa Mori Lee din noul sezon, ce vor permite mireselor sa se miște pe toata durata nuntii cu vioiciune, nederanjate in niciun fel de croiala care la exterior poate părea rigida însă in interior este o alta lume. Rochiile realizate din dantela finuța, voal sau tul moale din mătase sunt foarte ușor de purtat, dar sa aibă in același timp sa denote eleganta si feminitate.

Ca orice opera de arta deosebit de apreciata pe toate meridianele pământului te aștepți sa coste o avere o astfel de rochie de mireasa Mori Lee. Si aici vine surpriza, rochiile Mori Lee au un raport calitate-preț imbatabil, practic nu exista pe piața rochiilor de mirese ceva asemănător: calitate superioara la preț de calitate medie. Miresele vor fi incantate sa descopere ca SE POATE! Salonul Avangarde Brides este dovada prin miile de mirese care au comandat si purtat rochiile Mori Lee fără sa facă sacrificii financiare.

Va așteptam cu drag sa probați si sa va îndrăgostiți iremediabil de superbele rochii de mireasa in saloanele:

AVANGARDE BRIDES București – str. Mitropolit Filaret nr 19 A,

ELITE MARIAJ Iasi – str. Petru Rares nr 9

www.avangardebrides.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *